Filmmontage gegevens - Wild van Natuur

Ga naar de inhoud

Technische workshop: filmmontage in één dag

Geachte deelnemer,

jij neemt deel aan de technische workshop Filmmontage van WILDvanNATUUR.
Op deze pagina vind je alle voorbereidende informatie.

Aanvang:
op de door jou gereserveerde datum verwachten we je om 10.00 uur op het in de email aangegeven tijstip op één van de volgende plaatsen:
Gebouw de Boomgaard, Schoolstraat 9, 6921 ZN Duiven of (bij weinig deelnemers) op ons thuisadres: de Kerspel 3, 6932 AK Westervoort.
Welke van de twee adressen de juiste is lees je in een herinnering die je een week voor aanvang per email krijgt.
Benodigdheden technische workshop Filmbewerking (met Corel Videostudio Pro):
Breng je eigen laptop mee met een geinstalleerde versie van Corel Videostudio Pro (liefst versie X5 of nieuwer). Mocht je het programma niet hebben installeer dan een proefversie van de meest recentie Corel Videostudio variant. Je vindt deze op www.corel.com
Let op: een proefversie werkt slechts 4 weken en kan geen tweede keer worden geïnstalleerd: zorg dus dat je versie werkt tijdens de workshop. WILDvanNATUUR heeft geen vervangende apparatuur voor deze workshops beschikbaar.
Tijdens de training wordt de Nederlandstalige versie getoond op het scherm.
Als je niet beschikt over een laptop kun je je eigen PC meenemen. In overleg kan WILD van NATUUR mogelijk zorgen voor beeldscherm , toetsenbord en muis.
Je kunt eigen voorbeeldbestanden meenemen maar dat is niet noodzakelijk: je krijgt aan het begin van de workshop ook bestanden waarmee je de oefeningen kunt voltooien.

Terug naar de homepagina>
Terug naar de inhoud