Partners van WILDvanNATUUR - Wild van Natuur

- W I L D v a n N A T U U R -
excursies | natuurbeleving
WILDvanNATUUR
Ga naar de inhoud

SAMENWERKING | PARTNERS

Ard'envie

Ard'envie is een charmante bed & breakfast gelegen op de hoogvlakte van de Ardennen. Het biedt vier luxe tweepersoonskamers, een ruime vakantiewoning, een unieke boomhut en een pipowagen waarin je kunt overnachten. De landelijke tuin van Ard'envie is een plek waar dieren zoals dassen, vossen, wilde katten, steenmarters en diverse vogelsoorten regelmatig te zien zijn. De eigenaren, Ann en Guy, zijn zeer gastvrij en zorgen voor een warm welkom voor hun gasten.
Wat deze locatie extra bijzonder maakt, is dat het zich bevindt op een hoogvlakte waar het 's nachts zo donker is dat je met het blote oog de melkweg kunt zien, wat het een ideale plek maakt voor sterrenfotografie. Bovendien, vanwege de hogere ligging, is er vaak sneeuw als het in Nederland slechts nat is. Alle informatie over Ard'envie is te vinden op hun website>.
Photofacts en Photofacts Academy

Photofacts Academy is een platform dat online cursussen aanbiedt waarmee je je fotografievaardigheden kunt verbeteren. Deze cursussen zijn beschikbaar in het Nederlands en zijn toegankelijk via videolessen, zodat je op elk moment en overal kunt leren hoe je betere foto's kunt maken. Het platform begon met zijn eerste cursus in november 2013 en heeft sindsdien verschillende cursussen toegevoegd, gepresenteerd door experts uit het veld. Naast de reguliere cursussen ontvang je wekelijks praktische video's om op de hoogte te blijven van de nieuwste fotografietechnieken en mogelijkheden.
Voor Photofacts Academy heb ik vier cursussen mogen maken (zie deze link voor meer info>).

Photofacts.nl> is het gratis forum en blogplatform dat gerelateerd is aan Photofacts Academy. Het platform biedt leerzame artikelen en berichten over fotografie. Deze artikelen kunnen variƫren van aankondigingen van nieuwe fotografieproducten tot praktische tips voor fotografen, en besprekingen van websites of programma's. Photofacts.nl is opgericht door Elja Trum en is uitgegroeid tot een populair platform in de wereld van fotografie. De artikelen op Photofacts.nl worden geschreven door een team van bloggers en worden regelmatig bijgewerkt om fotografen op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en tips op het gebied van fotografie.
Terug naar de inhoud