Nieuwsbrief van WvN - Wild van Natuur

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Editie: 1 juni 2018
Beste lezer van onze nieuwsbrief en bezoeker van de WILDvanNATUUR stand op FotoFair 2018,

Bedankt als je onze stand op de FotoFair 2018 hebt bezocht  En bedankt als je meedeed met de trekking van de gratis excursie. De winnaars zijn bekend:
dhr. of mevr. T Giling
mw. Nieuwekoop
dhr. T. Kleppe
mw. A. Vink
dhr. F. Leek
Zij worden door ons persoonlijk op de hoogte gesteld van hun prijs.

Als je niet hebt gewonnen, willen we je toch een bedankje geven voor je deelname. We bieden je een korting van €10 op één van onze excursies of workshops. De kortingcode heb je (als geregistreerde bezoeker van onze stand) ontvangen in je email. Geen kortingcode ontvangen? Meld je dan alsnog aan voor onze nieuwsbrief>
Op onze gecombineerde dubbele Gelderse Poort excursie van vrijdag 8 juni a.s. waarbij we jonge zwarte sterns (ochtendexcursie) en jonge aalscholvers (middagexcursie) fotograferen krijg je zelfs €15 last-minute korting!
Voorwaarden:
- geldig voor alle excursies van WILDvanNATUUR die in 2018 plaatsvinden
- boeken vóór 1 juli 2018
- niet te combineren met andere kortingen of aanbiedingen
- alleen geldig als je inschrijft met het e-mailadres waarop je deze mail ontvangt
- slechts eenmaal bruikbaar
- als je met meerdere personen inschrijft krijgt iedere persoon €10 korting voor de betreffende excursie (max. 4 personen)
Zoals we op de FotoFair al aankondigden is onze populairste excursie (de supergave tweedaagse zomer- of bronstexcursie in Denemarken) blijvend in prijs verlaagd van €249 naar €199,- Ook voor die excursie geldt deze korting en dan betaal je dus slechts €189,- Een mooie impressie van deze locatie (waar het - in tegenstelling tot de wildbaan op de Hoge Veluwe - absoluut niet druk is) kun je hier zien. Dichterbij en in een mooiere setting tref je de bronst nergens in Europa. Velkommen til gæstfri Danmark (welkom in gastvrij Denemarken).
We wensen de winnaars veel plezier met hun prijs. We houden je verder op de hoogte van onze activiteiten en aanbiedingen. Uitschrijven voor onze nieuwsbrief kun je door de afmeldfunctie te gebruiken (onderaan iedere nieuwsbrief)

met vriendelijke groet,
Rob Dijkstra, excursieleider | filmer | fotograaf
| website natuurbeleving en foto-excursies | www.wildvannatuur.com
| Adresgegevens: De Kerspel 3 | 6932 AK Westervoort | +31 (0)640499938 |
| email: info@wildvannatuur.com

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away. – Hilary Cooper
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu