Over Landschap vzw - Wild van Natuur

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Partners
Landschap vzw is een frisse nieuwe natuurvereniging voor Vlaanderen, de Ardennen, Nederland en de buurregio's. We organiseren kwaliteitsvolle natuurbeleving en willen concrete natuurbehoudsprojecten ondersteunen en op poten zetten. Daarbij hebben we aandacht voor ALLE natuur, ongeacht de eigenaar of terreinbeheerder.
Landschap vzw neemt je graag op sleeptouw voor een verrassende natuurervaring in je eigen streek of ver daarbuiten. Reeën spotten in de ochtendmist, knaagsporen van bevers zoeken, oehoes begluren, dassen observeren of verwonderd staan kijken naar burlende edelherten, het is maar een greep uit de activiteiten die we voor jou in petto hebben.
LANDSCHAP is ons fraai natuurtijdschrift en het driemaandelijks ledenblad van Landschap vzw. LANDSCHAP combineert pakkende beelden van de beste natuurfotografen met inhoudelijke bijdragen over soorten en ecosystemen. In elk nummer brengen we ook reportages over unieke, toegankelijke natuurgebieden in Vlaanderen, de Ardennen en Nederland. Van de canyons van de Viroinvallei over de sahara van De Westhoek tot de jungle van de Hollandse Biesbosch: elk nummer bevat 3 wandelkaarten en suggesties voor een onvergetelijke daguitstap! Met een frisse vormgeving en een goed evenwicht tussen tekst en beeld nodigt LANDSCHAP echt uit om gelezen te worden.
Het lidgeld, abonnement inbegrepen, bedraagt 22 euro per kalenderjaar.
Als lid van Landschap vzw kan je  - met het hele gezin - gratis deelnemen aan onze geleide wandelingen, beversafari's en andere activiteiten. Je geniet ook voorrang en een speciaal ledentarief op bijzondere activiteiten met een unieke natuurbeleving: zeehonden spotten, bruinvissafari’s, dassen kijken, hertenbronstexcursies, oehoe-observaties, boomkikkerwandelingen, orchideeënwandelingen, etc. Daarnaast geniet je 10% ledenkorting op al onze fotografieworkshops en fotosafari's.
Tal van partners verwennen onze leden met extra kortingen. Zo krijg je 10% ledenkorting op natuurboeken, reisgidsen en wandelkaarten in de webshop van AltiplanoBooks.be. Bij aankoop van een verrekijker, telescoop, sterrenkijker of microscoop in de winkel van Natuurkijkers.be in Oudenaarde ontvang je een voucher van 15 euro, goed voor een speciale natuurbelevenis met Landschap vzw (zeehonden of dassen kijken bijvoorbeeld).

Lid worden> van Landschap vzw
De tekst en afbeeldingen van deze pagina zijn overgenomen van de Landschap vzw website
| Privacy Policy
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu