Foto-excursie Winterexcursie - Wild van Natuur

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Activiteiten FE

Winterexcursie Hautes Fagnes (Hoge Venen | België).
Onze winterexcursies worden georganiseerd in een gebied dat vanaf Nederland gemakkelijk en snel bereikbaar is: de Belgische Hoge Venen (Hautes Fagnes).

Het gebied is gekozen vanwege het natuurschoon, sneeuwzekerheid en uitdagende fotomogelijkheden. Het is relatief onbekendheid bij het grote publiek. Hierdoor kom je met unieke foto's thuis die niet al 'door iedereen gemaakt zijn'...
Je stapt in een totaal andere wereld met zachte vormen, magisch licht en een stilte die je bijna niet meer kent.
Op Youtube vonden we twee prachtige dronefilmpjes van het gebied: je kunt ze hier> en hier> bekijken. Ga mee en beleef de sfeer van dit wilde gebied.
Deez locatie is erg geschikt voor landschapsfotografie. De locatie is geschikt voor bezoek in de winter en nodigt uit tot het gebruik van speciale technieken zoals zwart-wit en HDR.

Data en locatie:
Data: zie bij het aanmeldformulier op deze pagina. Let op: we plannen de datum te ver vooruit om zeker te zijn dat er sneeuw ligt. In de weken kort voor de excursie hebben we natuurlijk beter zicht en informeren we de inschrijvers. Mocht er geen sneeuw verwacht worden op de excursiedatum dan bieden we je een andere datum als alternatief. Mocht je dan niet in de gelegenheid zijn dan retourneren we je inschijfgeld.
Als je onze App gebruikt, houden we je op de hoogte van de verwachtingen. In het fomulier kun je ook aangeven als je wilt dat we je op de hoogte houden via e-mail of Whatsapp

Kosten: deze excursie kost € 69,00 (incl. BTW) of 2 credits per persoon.

Niet inbegrepen: evt. huur sneeuwschoenen (raquettes) - ongeveer € 15,00 p.p.


Voor inschrijving kun je het formulier hieronder gebruiken.


De excursie vindt plaats in de Belgische Hoge Venen (ongeveer 60 km. ten zuiden van Maastricht)

Route en adresgegevens ontvang je in de bevestigingsmail.

Foto's hiernaast > zijn gemaakt door Olof Fredrikze tijdens de excursie van 17-1-2017
Meer fotowerk van Olof>

Wat mag je verwachten?

Vanwege de hoge ligging en het land-klimaat ligt er in de winter vaak sneeuw op de Hoge Venen. Het foto-avontuur krijgt er een speciale dimensie door je te verplaatsen op sneeuwschoenen (raquettes - niet bij alle excursies). Sneeuw heeft een extra fotografische uitdaging: door de enorme contrasten is het soms lastig om de situaties die je voor ziet te verbeelden. En daarvoor hebben we de nodige 'tops en trucs' die we je graag leren.  

Eenmalige inschrijver
PLUS / EXTRA / TOP-deelnemer van Wild van Natuur

Foto-excursie 'Winter Hoge Venen' 22 dec. 2018 | 8.30 - 14.30 uur | €69 **


Tip


1
2
3


Ja
Nee
Ja
De data zijn vroegtijdig gepland en we kunnen op die termijn de sneeuw niet garanderen. Ongeveer 3 dagen voor aanvang wordt besloten of de excursie door gaat. Als dat niet het geval is wordt je inschrijfgeld direct geretourneerd.
| Privacy Policy
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu