Nieuwe Wildernis: zomeractie bevers spotten inschrijven - Wild van Natuur

Ga naar de inhoud

Zomervakantie actie: foto-excursie bevers spotten - elke woensdag

In onderstaande formulier wordt je verzocht je mobiele telefoonnummer aan te geven. Dit is 'noodzakelijk' om je een digitaal betaalverzoek te kunnen sturen. Je kunt dan eenvoudig en veilig betalen via iDeal. Lees meer>
Voor iedere excursie / workshop / natuurbeleving geldt het volgende:
Na aanmelding ontvang je een bevestiging in je email en een digitaal betaalverzoek op je mobiele telefoon. Deze bevestiging bevat de datum en het tijdstip van aanvang, een lijst met foto-apparatuur en tips. Na betaling ontvang je de gegevens van het verzameladres. Lees meer>
Onze activiteiten gaan door als er voldoende deelnemers zijn. Als dat niet het geval is krijg je dat tijdig te horen.
Tijdens de activiteit zal de excursieleider als natuurgids en fotobegeleider optreden. Je krijgt dus wat kennis van het bezochte gebied maar hij wijst je ook op fotomogelijkheden en zal je - waar nodig - helpen met evt. instellingen.
Voor uitleg van technische informatie heeft hij een iPad met veel materiaal bij zich.

Als WILDvanNATUUR voor een lunch zorgt, hoef je dat natuurlijk niet zelf te doen. Neem in dat geval wel drinken en een versnapering voor onderweg mee.
Als WILDvanNATUUR voor koffie/thee zorgt is dat óf bij locale horeca óf door ons zelf verzorgd (met name als er geen horeca in de buurt is).
Ga ervan uit dat tijdens de excursie geen toilet in de buurt is (tenzij anders vermeldt).

Over de navigatie in het gebied hoef je je geen zorgen te maken: de gids kent het gebied goed en heeft de nodige navigatiemiddelen bij zich. Zo kun je zelf onbezorgd foto's maken. Schroom niet om de gids vragen te stellen.
Vrijwel alle activiteiten vinden plaats in openbare gebieden en je kunt dus op dezelfde plek terugkeren als je wilt. Hoe vaker je in een gebied terugkomt, hoe beter je het leert kennen.
Terug naar de homepagina>

Eenmalige inschrijver
PLUS / EXTRA / TOP-deelnemer van Wild van Natuur
TipTip


1
2
3 of meer

Ja
Nee
Terug naar de inhoud