eRob uit - Wild van Natuur

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Activiteiten FE

eRob uit... (spreek uit: [erop uit])
Misschien een vreemde titel voor een activiteit. Rob, de excursieleider, legt het uit: "Het is een woordspeling van 'erop uit' en mijn naam (Rob).
In de loop van de tijd kreeg ik steeds weer verzoeken van fotografen om een keer mee te mogen als ik 's morgens vroeg (of in de avondschemering) de natuur in trek. En dat kan nu dus..."


Het is geen 'standaard excursie': er is weinig uitleg, je gaat zelf aan het werk... Rob neemt je mee naar een mooie locatie en hij gaat daar beelden schieten.
Voor degenen die graag leren van de werkwijze van een ander is dit een mooi leermiddel. Je ziet Rob aan het werk en gaandeweg leer je anders kijken, zie je welke standpunten je had gemist en waar de mogelijkheden liggen die je apparatuur biedt.
Ook kun je (afhankelijk van de locatie) Rob bijv. zien werken met een slider of drone.
De maximale groepsgrootte is 4 deelnemers.

LET OP: deze tochten worden alleen aangeboden aan PLUS-, EXTRA-, of TOP-members (zie tarieven)

De praktijk is toch de beste leermeester? Ga dan mee 'eRob uit' ... Voorbeelden van activiteiten: zonsopgang in het bos, bevers spotten, struinen door een moerasbos (zie hieronder), zonsopgangen fotograferen over het stuifzand, enz.  

Tijdens deze excursie zijn er verrassende locatie. Vanwege de manier van planning is de kans op goed fotoweer nagenoeg 100%. Deze excursies vinden plaats in erg kleine groepen.

In dit unieke concept ga je er vroeg op uit in de natuur - samen met Rob Dijkstra en maximaal 2 andere deelnemers. Deze activiteiten vinden nagenoeg altijd bij goed weer plaats: we beloven dus gouden zonsopgangen... maar kan dat wel in Nederland?

De truc is even eenvoudig als doeltreffend: we kondigen de activiteiten erg kort van te voren aan en kunnen zo rekening houden met de meest recente weersvoorspellingen.
De activiteiten worden gemeld via onze Wild van Natuur App en je ziet ze dus direct op je telefoon of tablet. Je kunt dan ook direct inschrijven.

We realiseren ons dat een laat tijdstip van melding betekent dat je niet altijd de mogelijkheid hebt het in je agenda in te passen. Maar iedereen kent de frustratie van een lang verwachte foto-excursie op een grauwe, met motregen gevulde dag. Op deze manier heb je de maximale kans op goed weer. Voor diegenen die door de week moeilijk kunnen schuiven met hun tijd is het goed te weten dat er ook "eRob uit" tochten in het weekend worden gepland. Zodra de gelegenheid zich voordoet en er goed weer op komst is kondigen we de tocht aan. De "eRob uit..." tochten vinden plaats in diverse regio's in Nederland en België: net als onze foto-excursies.

Data en locatie:
Data, tijdstip en locatie worden uitsluitend bekend gemaakt via de WILDvanNATUUR App.

Kosten: deze 'eRob uit' activiteiten kosten 1 of 2 credits. Uitsluitend toegankelijk voor PLUS-, EXTRA of TOP-members van WILDvanNATUUR. Introducees (in overleg) soms mogelijk, indien vermeld in de App.
De locatie wordt vermeld in het App-bericht - na inschrijving ontvang je een email met daarin de exacte plaatsgegevens. Je vindt daar ook de overige gegevens zoals voorbereidende materialen en extra informatie.

| Privacy Policy
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu